top of page
gian-cescon-00ByEXKcSkA-unsplash.jpg
Hållbar hälsa


KUND: TEAM HÄLSA
 

Visuell identitet

Logotyp

Konceptutveckling

Webdesign

Animation

Video


Bakgrund:

TEAM Hälsa är en företagshälsovård belägen i Göteborg som har arbetat för att förbättra Sveriges anställdas hälsa sedan 1988, med begreppen förebyggande, utbildning, behandling och träning. Genom sin breda kompetens och vetenskapligt förankrade arbetssätt och starka resurser är de ett av de bäst erkända och auktoriserade i sin bransch.

 

Vad betyder hälsa? Vad kan det betyda för dig, vad finns det att utforska i definitionen och hur är det relevant för ditt företag eller dina anställda? Detta var frågor vi behövde besvara, för att förverkliga TEAM Hälsas nya varumärke och budskap.

FJH9751.jpg

Vi kallade vår vision "hållbar hälsa". För din arbetsplats, för dina anställda och för dig. För både livet och arbetslivet. Idag och imorgon, nu och då. Och så har vi visualiserat det – med konceptet Balans som centralt i alla delar av kommunikationen. Vi skapade en identitet i harmoni med konceptet balans och hållbarhet. Där de mjuka gröna tonerna talar om harmoni och trygghet, gradienten symboliserar det breda spektrumet av hälsa och symbolen för balans genomsyrar logotypbilden.

 

När vi tog på oss uppdraget att designa om detta varumärke ville vi att det skulle harmonisera med konceptet balans och hållbarhet. Gradientgrafiken symboliserar hälsospektrat och symbolen som står för balans genomsyrar kommunikationen för att betona viktiga ord eller budskap. Detta koncept hjälpte oss inte bara på vår designresa utan var lika viktigt för TEAM Hälsa att utveckla sitt budskap och framtoning.

We are Local EFO
bottom of page