top of page
AFF image 4.jpg
För platser av liv och inspiration


KUND: AFF
 

Visuell identitet

Logotyp

Webdesign

Animation


Bakgrund:

AFF är ett fastighetsförvaltningsbolag beläget i Orminge. Sedan 2005 har de hjälpt fastighetsägare, företagare och den privatägda sektorn att ta hand om sina fastigheter och se till att de är i gott skick. Tjänsterna de tillhandahåller sträcker sig från teknisk och administrativ fastighetsförvaltning, till trädgårdsarbete och avfallssortering.

 

Som kund hos AFF kanske du inte alltid ser dem eller märker att de har varit där. AFF:s främsta mål är att lämna efter sig en känsla av att allt flyter på och fungerar. Med förtroende, nära relationer och personlig service levererar de en aktiv fastighetsförvaltning. För om fastigheten mår bra – mår de boende bra.

 

Vi skapade en ny och stark visuell identitet för AFF, för att bättre visa upp deras expertis och kunskap inom fastighetsförvaltningsområdet. Vi byggde det nya utseendet och logotypen kring konceptet Aktiv Fastighetsförvaltning och översatte det till vad det faktiskt betyder för dem. Vilket är förtroende, närhet och personlig service. I sitt dagliga arbete är det nycklarna de använder för att skapa platser för liv och inspiration.

bottom of page