top of page
nf
Lev livet i färg


KUND: NF Måleri
 

Visuell identitet

Webdesign

Videoproduktion


Bakgrund:

NF Måleri är ett familjeägt företag med över 30 års erfarenhet i måleribranschen och av att få människors hem, arbetsplatser och offentliga ytor att se ut och må på sitt absolut bästa sätt. De tillhandahåller tjänster som inomhus- och utomhusmålning, dekorationsmålning, traditionell målning och linoljemålning, för att nämna några.

 

NF Måleri bad oss få deras publik att bättre förstå vad de egentligen gör. Eftersom färgbranschen inte är vilken typ av verksamhet som helst – det är en verksamhet full av glädje, inspiration och kreativitet. Och om du vill att folk verkligen ska lära känna dig som den typen av företag –  måste du se rollen.

 

Vi skapade en modern och mångsidig identitet för NF Måleri att använda i många år framöver. För att de ska kunna säga visa upp sina färdigheter på rätt sätt var vi tvunga att fylla identiteten med färg på riktigt, för att nå fram till deras verkliga identitet. Djärva och lekfulla bilder definierar nu deras varumärke, tillsammans med starka och sanna bevis på deras självförtroende och erfarenheter.

bottom of page