top of page
3827.jpg
A Better Coverage


KUND: ABECE
 

Varumärkesidentitet

Konceptutveckling

Webdesign

Logotyp

Strategi

Förpackningsdesign

Videoproduktion

 

Bakgrund:

ABECE är en världsledande producent av maskiner för betongtakpannor och de har hjälpt företag att nå sina mål över hela världen sedan 1919. Med mer än 100 års erfarenhet erbjuder de ett brett utbud av hela betongtaktegelanläggningar och maskinuppgraderingar, reservdelar, service och support. De tar hand om alla tänkbara behov, från manuell produktion med låg hastighet till helautomatiska flerprofilsanläggningar.

 

ABECE behövde vår hjälp med att hitta en ny identitet och en strategi framåt för att ta reda på vad som skiljer dem från konkurrenterna, hur man bygger förtroende bland medarbetare och att hitta en gemensam vision. För att uppnå detta var vi tvungna att ge varumärket riktning, och ladda det med ett meningsfullt och starkt budskap.

 

Det som började som ett försäljningskoncept och slutade som varumärkets tagline, A Better Coverage™, var starten på en lång och framgångsrik relation, där vi tillsammans med ABECE gav dem verktygen för att bli bättre än de någonsin varit tidigare. Både vad gäller visuell identitet, kommunikation och att sälja takpannemaskiner. Med ett sammanhållet varumärke och med en tydlig vision hade till slut varenda säljare och tekniker något att samlas kring – och prata om.

 

Sedan dess har vi tillsammans med ABECE utvecklat arbetsmetoden The ABECE Way™. Detta innebär att när du investerar i utrustning från ABECE är du inte bara garanterad de mest effektiva och moderna systemen, utan också garanterad att de alltid finns vid din sida och levererar den bästa servicen, samt de originalreservdelar som behövs för att hålla dina maskiner igång.

 

För att få denna metod att nå både befintliga och potentiella nya kunder producerade vi en serie filmer som förklarade vad metoden betyder både för ABECE och för deras kunder. Och visa på ABECE är ett företag i rörelse, ständigt på väg mot sin vision om den 100 procent effektiva takpanneanläggningen. 

bottom of page