top of page
bygglovsansökan
ArkitekturBygglovshandlingar
Bygghandlingar för renovering
Planritningar
Tekniska specifiktioner

 

Vi arbetar med utformningen av byggnadsprojekt och hanterar allt från byggbeskrivningar till ansökan om bygglov.  

 

Att hantera bygglovshandlingar är ett omfattande arbete där man vanligtvis skickar in plan- och fasadritningar samt tekniska specifikationer för att få sitt bygglov beviljat. Dokumenten som skickas in måste följa kommunen och det specifika områdets bestämmelser vilket oftast innefattar byggregler, detaljplaner och andra lokala föreskrifter. Under ansökningstiden brukar vi ha löpande dialog med bygglovsmyndigheten, för att snabbt kunna komplettera och svara på eventuella frågetecken.

 

Vi har erfarenhet av att både rita om befintliga hus och planlösningar till att bygga nytt från grunden. Våra senaste projekt har varit att rita om ett fritidshus till ett bostadshus, ett äldre fjällhus ska snart genomgå en om- och tillbyggnad efter våra ritningar och ett nytt fritidshus står färdigt i de sörmländska skogarna – för att nämna några.

bygglov och planritning fritidshus

Livet på Lövet pågår minst lika mycket ute som inne. Men för att de skulle trivas och få plats i fritidshuset, behövde man ruska om arkitekturen. Dra ut, förlänga och försänka själva huskroppen. Utan att göra åverkan på landskapet, tvärtom – låta tomten forma huset.

Läs mer om Lövet

 

Vi utvecklade ett nytt visuellt språk och toolbox, och tillsammans med nya strategiska insikter gav vi dem ett nytt kommunikationskoncept, tagline och budskap, vilket försåg varumärket med en starkare röst att använda, för en lång tid framåt.

bygglov och planritning fritidshus

Mitt i de sörmländska skogarna ligger Aspudden – ett fritidshus som vi ritat med fantastisk utsikt över sjön – där varje kvadratmeter har utnyttjats maximalt för att erbjuda både funktion och komfort. Med tilltagen uteplats runtom kan man avnjuta sensommarkvällarna framför den öppna spisen – som även går att tända inifrån huset.

bygglov och planritning fritidshus

Bygghandlingar WC

EFO hörde av sig till oss med en önskan om att rita om deras två WC, med hopp om att kunna addera en dusch i ett av rummen. I samband med att en duschen ritades in, fick båda WC nya ytskikt som går ton i ton med EFOs visuella identitet. 

Läs mer om EFO

bygglov och planritning fritidshus

Tillbyggnad av fritidshus

Uppe på klippan, som ett örnnäste med sjöglimt i blick och omgivet av höga tallar ligger fritidshuset – som förgyller just fritiden för dess ägare. Och när de små sammanbyggda husen blev för trånga, ritade vi en utbyggnad med ny entré, nytt badrum och sovrum med utsikt.

Läs mer om Sjöskogen

bottom of page