startbild-local.jpg
förslag14.png

A purpose-driven communication and design studio.

 

Vår resa.

Samtalet om form, idéer och möjligheter, har alltid lett oss framåt på vår gemensamma väg, som nu lett oss till att (också) slå oss samman affärsmässigt. Integrationen av inredningsstudion och reklambyrån. Byggandet av det nya gemensamma bolaget.

 

Nyfikenheten på vad som händer när en inredningsarkitekt och möbelformgivare börjar tänka digitalt och när en reklamare börjar tänka rumsligheter har fått leda oss, drivet efter att göra goda affärer har fått vara ledstången och glädjen och passionen till våra yrken har fått vara kittet. Och nu har vi det. Vårt gemensamma Local.

 

Som dels kombinerar våra efternamn och som också ska beskriva vad vi blir för våra kunder. "The locals". Vi som så småningom blir som en del av dig och ditt varumärke och hjälper dig hitta rätt.  

Erfarenhet mäts ofta i tid. Hur länge man gjort det man gör bra. Och ofta trumfar en lång erfarenhet en kort dito. När man arbetar med form, design och varumärken är en lång erfarenhet något bra - men inte allt. För lika ofta som vår långa erfarenhet av vår bransch leder oss och dig framåt - så hjälper helt nya insikter om din bransch oss alla lika mycket framåt. 

På Elins CV hittar man bland annat en magisterexamen från Konstfack, arkitektstudier i Italien, några år som anställd på kontor i Stockholm och många år som egen med inriktning på att rita, planera och projektleda miljöer inom kontor och retail. 

 

På Kristoffers CV hittar man en tjugoårig erfarenhet av att som egen bygga varumärken nationellt som internationellt inom allt från bank & finans, retail, IT till hotell och industri. 

Kristoffer Lönnström

VD | CD | Ägare

+46(0)705-276400

kristoffer@wearelocal.se

Malin Stake

Formgivare | Originalare

+46(0)703-200529

malin@wearelocal.se

Elin Carlsten

Arkitekt SIR/MSA | Ägare

+46(0)706-885997

elin@wearelocal.se

Victor Callmyr

Art Director

+46(0)708-872225

victor@wearelocal.se

 

Kontakta oss

Tack! Meddelande skickat.

WE ARE LOCAL AB

Kungsholms Hamnplan 1

112 20 Stockholm 

hello@wearelocal.se

+46 8 23 24 80