top of page

Pingisbordet från Local

Eftersom vi har kunnat lägga pandemin bakom us (håller tummarna) återvänder folk till kontorsutrymmena igen, arbetar, umgås och skapar saker tillsammans igen. Men eftersom många av oss har jobbat hemifrån och vant oss vid det, har åtminstone några företag kommit på att de måste lägga till den där extra touchen för att få folk tillbaka till kontoret igen.
 

När vi nyligen skapade det roliga och spännande kontorsutrymmet för en av våra kunder ville de göra det möjligt för människor att ha roligt på arbetsplatsen och önskade sig ett klassiskt pingisbord. Men eftersom de inte hade ett dedikerat pingisrum var vi tvungna att komma på en idé att kombinera ett konferensbord med ett pingisbord. Och här är det - Ping Pong-bordet. Av lokalt.

Den har ett specialtillverkat underrede och släta bordsskivor, som är perfekta både för roliga lekar och för spännande möten.
 

Hör av dig till oss om du också vill förvandla ditt konferensrum till det dynamiska och roliga utrymme det kan vara! Priserna börjar på 23.995 sek, exklusive moms - men inklusive skratt, svett och ett par riktigt snygga pingisracketar.

bottom of page