top of page
MicrosoftTeams-image (17).png
Skärgården återuppfunnen


KUND: NÄMDÖ SEA LODGES
 

Visuell identitet

Logotyp

Webdesign

Videoproduktion


Bakgrund:

Nämdö Sea Lodges är ett pågående arkitekturprojekt i Stockholms skärgård. Beläget vid Nämdö Solvik i ytterskärgården är det en oas med allt som gör skärgården till en fantastisk plats, och snart en av morgondagens mest attraktiva och välkända mötesplatser i området. Med bra kommunikationer, infrastruktur och fiber som möjliggör distansarbete är uppdraget att bevara och utveckla Nämdö Solvik för en hållbar framtid.

 

För många av oss är skillnaderna mellan vardagar och helgdagar suddigare nuförtiden. Detta har öppnat dörrar till nya sätt att leva, då fler och fler ser fördelarna med att vara i kontakt med naturen året runt. Denna insikt har resulterat i Nämdö Sea Lodges – ett unikt boende i svensk skärgårdsmiljö. Och med inspiration från hur vi lever och upplever fjällen under vintermånaderna, möjliggör servicenivån och affärsmodellen på Nämdö Sea Lodges alla typer av boenden – året runt, eller bara när du känner för det.

namdo_edited.jpg


Nämdö Sea Lodges bad oss hjälpa dem att visualisera sin vision och skapa riktning i alla olika idéer och bana väg framåt för varumärket. Vi reste till Nämdö för att fånga material för att visa upp denna fascinerande plats och införliva dess unika egenskaper i varumärkesarkitekturen. Att föra platsen närmare mottagaren i alla aspekter av kommunikationen och skapa fler möjligheter att verkligen uppskatta vad Nämdö handlar om: ett skärgårdsliv att dela och uppleva.

bottom of page