Let's stay at home.

Just nu är ingenting sig likt. Och så kommer det förmodligen vara ett tag till framöver. Men vad vi kan göra då är att försöka ta det lugnt och försöka blicka framåt. För det kommer komma en vardag igen, med alla måsten som det innebär. Men fram till dess håller vi oss hemma. Gör det bästa av situationen och ser oss omkring. Är det då vi ser att vi saknar någonting, t.ex. ett praktiskt och flexibelt hemmakontor eller möjligheten att ta tag i barnens rum som behövt en omorganisering sedan länge. 

Vi på Local har sett oss omkring efter saker som vi vill ta tag i. Bland annat möjligheten att tillsammans sätta oss ner och ta fram möbler vi länge drömt om, tavlor vi vill pryda våra väggar med och projekt som legat och grott i våra bakhuvuden. 

Det är nu stunden är kommen. Det är nu vi gör allt vi drömt om. Välkommen till Local Home och vad vi arbetar med just nu. 

Homestyling

Vi hjälper till med allt från styling inför visning och försäljning av bostad till större projekt som renovering eller ombyggnation av t.ex. bostad eller sommarhus.

Med vår bygg- och inredningsarkitekt får du smarta tips och storslagna idéer på hur du tar dina drömmar vidare och gör dem till verklighet. 

Your Local Shop

I vår shop finns personliga tavlor, första hjälpen vid renovering och homestyling och möbler som vi själva ritat och tagit fram. Välkommen in!

Kontakta oss

Tack! Meddelande skickat.

WE ARE LOCAL AB

Kungsholms Hamnplan 1

112 20 Stockholm 

hello@wearelocal.se

+46 8 23 24 80